A kiadóról

A Goblin Kiadó 2004-ben jött létre az informatikával foglalkozó Intelmedia Kft.-n belül. Minőségi tudományos-fantasztikus és fantasy novelláskötet-sorozat megjelentetésével kezdte meg pályafutását (Árnyfal), rövidtávú terveink közt szerepel továbbá SF&F regények kiadása. Hosszabb távon szeretnénk más típusú sorozatokat is indítani, hogy az olvasók minél szélesebb rétegéhez férjünk hozzá könyveinkkel.

Kéziratok beküldésének módja

A kéziratokat jól olvasható betűtípussal, legalább 12pt betűmérettel szedve, két példányban kinyomtatva POSTAI ÚTON összefűzve várjuk. A kézirat első oldalán a szerző elérhetősége mellett a kézirat terjedelmét is jelezni kell. Szerkesztőinknek nem áll módjukban többszáz oldalas írásokat végigolvasni, regény esetében a leginkább jellemző egy darab fejezetet várjuk, egy 1-3 oldalas szinopszis és rövid szakmai (eddigi publikációk) önéletrajz kíséretében.

Könyv, novella, kisregény egyszóval irodalmi művek

Elkészült a kiadó új oldala, amely segít abban, hogy mások is kényelmesen, gyorsan olvashassák írásainkat, és ha tetszik, akkor le is tölthessék azokat.
Semmi mást nem kell tenni, mint elküldeni a kívánt írást (word formátumban) a kiadónak, és ha színvonalában, tartalmában megfelelő, akkor közkinccsé tesszük, vagyis mindenki szabadon olvashatja utána.

Ha valaki úgy gondolja, hogy írásait megjelentetné, akkor az előkészítéstől a nyomtatásig, sőt akár a terjesztésben is segíthetünk.

Elérhetőségünk

GOBLIN KIADÓ - INTELMEDIA KFT.
Levélcím: 2315 Szigethalom, Pf 55.
Email: info@goblinkiado.hu
Fax: (24) 400-682

A neten megjelenéshez az írásokat kérjük az info@arcnet.hu, vagy a info@goblinkiado.hu címekre küldeni.

Az oldal címe: Könyvek, regények, novellák kattints ide